NOVUS bovenprothese maakt hobby weer mogelijk!

Tijdens haar hobby diepzeeduiken had deze patiënte last van een losschietende bovenprothese. Dit is een veelvoorkomend probleem tevens bij mensen met apneu of bij mensen die een blaasinstrument bespelen. Dankzij NOVUS blijft haar prothese te allen tijde goed vast zitten. Weer een tevreden patiënt!

Patiëntenverslag Novus Soft Denture Liner

Deze patiënt van prothetist Wilco Feukkink kreeg onlangs zijn met NOVUS voorziene gebitsprothese en is daar duidelijk tevreden over. Voorheen was de man genoodzaakt kleefpasta te gebruiken, nu heeft hij dat gelukkig niet meer nodig. Uit dit patiëntenverslag blijken maar weer de voordelen van NOVUS soft denture liner.

Ervaring van een patiënt

Novusliner creëert de meest comfortabele gebitsprothese ter wereld! Deze soft denture liner zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid. Prothetist Wilco Feukkink nodigde één van zijn patiënten uit zodat zij haar ervaring met NOVUS® kon delen.

NOVUS® “Bounce” Test

Moloplast B vs NOVUS PNF! Zie het verschil!

Novus™ Denture Liner is opnieuw gelanceerd in de Verenigde Staten door een nieuwe distributieovereenkomst

WILMINGTON, Delaware, September 15, 2015 /PRNewswire/ —
Owner of the Novus™ brand, White Square Chemical Inc. targets significant sales growth with updated product and sales channelsWhite Square Chemical (WSQ or the Company), a specialized materials technology company whose primary business is the manufacture and commercial exploitation of PNFTM (polyphosphazene

Gregory Jacob, DDS vertelt over de voordelen van NOVUS®

Dr. Gregory Jacob vertelt over de voordelen van NOVUS®, een soft denture liner, als een comfortabele en praktische optie voor kunstgebit dragers. Dr. Jacob beschrijft zijn ervaring met het gebruik van NOVUS® en vertelt waarom het is de juiste keus voor verbeteren van een pasvorm en functie van een kunstgebit.

Introductie Novus aan ONT en ervaring patiënt

De heer Eric Engelbrecht , vicevoorzitter van International Federation of Denturist en erelid van ONT introduceert Novus aan ONT leden.
Tandprotheticus Wilco Feukkink heeft een patient meegenomen om de voordelen van Novus te laten zien.

NOVUS®: Het Meest Comfortabele Denture ter Wereld

Ontdek de voordelen van NOVUS® – een speciaal samengestelde soft denture liner. Dit materiaal helpt prothese dragers bekende problemen met acryl kunstgebitten verminderen. Daarom constateren tandartsen dat NOVUS® de beste optie is. Voor meer informatie over NOVUS® naar www.novuscomfort.nl.

Denturist Daniel Léveillé Bespreekt de NOVUS®-oplossing

Denturist, Daniel Léveillé, beschrijft zijn ervaring met prothese patiënten en hoe NOVUS® is de perfecte oplossing geworden voor de problemen in verband met het dragen van een gebitsprothese. Vanuit zijn professionele ervaring, bepaalt hij dat een NOVUS® soft denture liner helpt zijn patiënten enorm. Voor meer informatie over NOVUS® naar www.NOVUSliner.nl.

Tony DeAngelis, Dental Depot

50 jaar thuis in de tandtechniek, heb ik al veel gezien en geleerd op het gebied van ge- bitsprotheses, hoe ze werken en niet werken. Onderprotheses in het bijzonder kunnen erg problematisch zijn voor patiënten en tevens zijn ze een uitdaging voor de tandtechnicus.
Eindelijk is er een materiaal op…

Dr. S. Gerald Marx

NOVUS® heeft me geholpen om zelfs de meest complexe problemen gelet op functie, retentie en comfort van de prothese op te lossen. Ik moet zeggen dat NOVUS® helemaal geweldig is! Patiënten verdragen de prothese beter en het functioneert zelfs in uitdagende situaties zoals bij recidiverende drukplekken. De NOVUS® prothese en reinigen blijven