De voordelen van NOVUS®

In tegenstelling tot het soft denture liner materiaal op de markt, heeft de PNF® in NOVUS® de dichtheid om wrijving te verminderen – het geeft de prothese voering een langere levensduur en een betere stabiliteit. PNF® is ook minder poreus wat de kans op schimmelgroei verkleint, een bekend probleem bij andere soft denture liners.

NOVUS® is gemaakt van PNF®, het enige materiaal op de markt dat in vergelijking met andere soft denture liners een langere levensduur heeft en een meer comfortabele pasvorm biedt.

In tegenstelling tot alle andere veerkrachtige denture liners, wordt NOVUS® niet hard, zoals de geplastificeerde acryl en behoeft geen periodieke oppervlaktecoating om het migreren van toxische ftalaat weekmakers te beperken. Het is ongevoelig voor schimmelgroei en heeft geen periodieke antimicrobacteriële behandelingen nodig (in tegenstelling tot de silicone en urethaan materialen). NOVUS® hecht uitstekend op acryl prothese basis zonder speciale lijm, en het is verrassend eenvoudig aan te passen, te slijpen en polijsten met roterende instrumenten.

Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden.

NOVUS® Tandprothetische Behandelaars

Tandprothetische Behandelaar

Zoekt u een tandprothetische behandelaar die gespecialiseerd is in NOVUS®? Hieronder ziet u onze groeiende lijst van tandprothetische behandelaars die de deskundigheid beschikken om uw bestaande prothese om te bouwen tot of een nieuwe NOVUS® prothese te vervaardigen.

Tandprothetische behandelaars geïnteresseerd in NOVUS®

Bent u de eigenaar van een tandprothetische praktijk en wilt u deel uitmaken van het NOVUS®-netwerk? Word dan een Preferred NOVUS Provider en geniet van de volgende voordelen:

  • Wordt gepromoot via elke NOVUS® publicatie/website
  • NOVUS® verkopers noemen uw locatie en laboratorium in de omgeving
  • Omdat NOVUS® blijft groeien, krijgt u meer klanten

Wilt u meer te weten komen over NOVUS® of deel maken uit NOVUS® netwerk, neem contact op met NOVUS BV.

“50 jaar thuis in de tandtechniek, heb ik al veel gezien en geleerd op het gebied van gebitsprotheses, hoe ze werken en niet werken. Onderprotheses in het bijzonder kunnen erg problematisch zijn voor patiënten en tevens zijn ze een uitdaging voor de tandtechnicus. Eindelijk is er een materiaal op de markt, genaamd NOVUS®”

− Tony DeAngelis, CDT, USA

“Uw Novus lijkt te werken zoals geadverteerd… het materiaal bezit uitstekende eigenschappen, hecht goed, makkelijk te trimmen en polijsten, wordt snel aangebracht en verwerkt. Er is een korte leercurve met dit product maar het resultaat is het waard.”

− Ken Parker, Parker Denture Clinic, Canada

“NOVUS® heeft me geholpen om zelfs de meest complexe problemen gelet op functie, retentie en comfort van de prothese op te lossen. Ik moet zeggen dat NOVUS® helemaal geweldig is! Patiënten verdragen de prothese beter en het functioneert zelfs in uitdagende situaties zoals bij recidiverende drukplekken. De NOVUS® protheses en relinings blijven jarenlang goed!”

− Dr. S. Gerald Marx, USA

“NOVUS®… is een opmerkelijk materiaal. Wij zijn zeer onder de indruk van het product, onze patiënten zijn uiterst tevreden ermee. Het is naar mijn mening een geweldige verbetering ten opzichte van andere soft denture liner materialen die momenteel op de markt zijn”

− Dr. Finlay Sutton, United Kingdom

Wilt u NOVUS® gebruiken? Neem contact op met NOVUS BV